

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Как е най-добре да ги консумирате
За щастие, има много прости стъпки, които можете да предприемете, за да ускорите изгарянето на мазнините
Произходът на растението се свързва с Югоизточна Азия. Коренът му е служил стотици години за лечение и като подправка на храната
Отлични варианти за сутрешна и следобедна закускa
Тази фантастична комбинация подобрява вкуса и текстурата им
5 лесни начина и една рецепта за домашна гранола
Тази рецепта не е като класическите инструкции за приготвяне на любимото италианско лакомство, но вкусът е почти невъзможно да се различи
Един лесен, забавен и вкусен десерт за неделя
Вижте и начините на приготвяне